Bestelinformatie

Verzenden

Geschatte Levertijden (met uitzondering van pre-orders en op maat gemaakte (custom made) artikelen):

- Nederland: 1-2 werkdagen
- Europa: tot 5 werkdagen
- United States: tot 7 werkdagen
- Overige landen: tot 12 werkdagen
Neem bij vragen over de geschatte levertijden contact op met ons Support Team.
 

Verzendkosten:

Nederland €5,95 (gratis verzending voor orders boven €75)
België, Duitsland €9,-
United Kingdom, Luxemburg €13,-
Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje  €16,50
Overige Europese Landen €22,50
Wereldwijd €25,00

 

Op het moment dat je bestelling door ons wordt verzonden, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging van ons met een Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Wanneer je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, adviseren wij je om je spam map te bekijken. Mocht je er niet uitkomen, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons Support Team. Wij helpen je graag verder.

Retourneren

Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden mits de producten ongedragen, onbeschadigd, ongewassen, vrij van geurtjes en make-up vlekken zijn en de labels, prijskaartjes en 'protectatag' lint onbeschadigd en/of niet verwijderd zijn.

Je kan je retour aanmelden door een mail te sturen naar support@lusciousthelabel.com o.v.v. van het ordernummer en de items die je retour wilt sturen. Let op dat je altijd je retour meldt voordat je de items retour stuurt. Vervolgens kan je ons retour formulier downloaden en deze toevoegen aan je retour. Klik hier om het retour formulier te downloaden. Vermeld hierbij het ordernummer en de reden van retour. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt de retour niet geaccepteerd. De items zullen op kosten van de koper teruggestuurd worden. Retouren worden binnen 5-7 werkdagen verwerkt. 

Retouradres:

Luscious The Label
t.a.v.: Afd. Retouren
Fascinatio Boulevard 708
2909 VA CAPELLE AAN DEN IJSSEL

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Het tarief in Nederland voor pakketten bedraagt €7,25 (bij PostNL). Voor overige landen neem contact op met het lokale postkantoor. Luscious The Label is niet aansprakelijk voor pakketten die zonder Track & Trace code zijn verzonden.

Betaalmethoden

 iDeal

Visa VISA

Mastercard MasterCard

 American Express

Mastercard Paypal

Mastercard Bankcontact/Mister Cash

 Klarna Achteraf Betalen (tijdens de sale periode betaalt de klant de kosten ad 2% over de totale bestelwaarde)