Bestelinformatie
Verzenden & Retourneren

Verzenden

Geschatte Levertijden (met uitzondering van pre-orders en op maatgemaakte (custom made) artikelen):

- Nederland: 1-2 werkdagen

- Europa: tot 5 werkdagen

- United States: tot 7 werkdagen

- Overige landen: neem contact op met ons Support Team voor de geschatte levertijd 

Let op: vanwege COVID-19 kan het zo zijn dat de bezorging vertraging oploopt. Dit komt door de drukte bij PostNL.

 

Verzendkosten:

Nederland €5,95 (gratis verzending voor orders boven €75)
België, Duitsland €9,-
United Kingdom, Luxemburg €13,-
Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje  €16,50
Overige Europese Landen €22,50
Wereldwijd €25,00

 

Op het moment dat je bestelling door ons wordt verzonden, komt er, indien je een account hebt, onder 'Mijn Bestellingen' bij het ordernummer ‘Verzonden’ te staan. Je ontvangt ook per e-mail een verzendbevestiging van ons, met een PostNL Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Wanneer je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, adviseren wij je om je spam map te bekijken.  Mocht je er niet uitkomen, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons Support Team. Wij helpen je graag verder.

 

Retourneren

Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden mits de producten ongedragen, onbeschadigd, ongewassen, vrij van geurtjes en make-up vlekken zijn en de labels, prijskaartjes en 'protectatag' lint onbeschadigd en/of niet verwijderd zijn. Je kan je retour aanmelden met behulp van je account. Klik op de bestelling en vervolgens op 'Artikel(en) retourneren'. Hier kan je ook de 'Retour reden' en 'Retour actie' aangeven. Vergeet niet een briefje met je naam en ordernummer toe te voegen aan de retour. Indien je geen geregistreerde klant bent, dien je per mail je retour te melden voordat je de artikelen retour stuurt (support@lusciousthelabel.com) Vervolgens kan je ons retour formulier downloaden en deze toevoegen aan je retour. Klik hier om het retour formulier te downloaden. Vermeld hierbij het ordernummer en de reden van retour. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt de retour niet geaccepteerd. De items zullen op kosten van de koper teruggestuurd worden. Retouren worden binnen 7 werkdagen verwerkt. 

Retouradres:

Luscious The Label
t.a.v.: Afd. Retouren
Fascinatio Boulevard 708
2909 VA CAPELLE AAN DEN IJSSEL

De verzenkosten van de retouren zijn voor rekening van de klant. Het tarief in Nederland voor pakketten bedraagt €7,25 (bij PostNL). Voor overige landen neem contact op met het lokale postkantoor. Luscious The Label is niet aansprakelijk voor pakketten die zonder Track & Trace code zijn verzonden.


Betaalmethoden

 iDeal

Visa VISA

Mastercard MasterCard

 American Express

Mastercard Paypal

Mastercard Bankcontact/Mister Cash

 Klarna Achteraf Betalen (tijdens de sale periode betaalt de klant de kosten ad 2% over de totale bestelwaarde)