Spring Fashion 2022: 4 Chique Lente Outfits & Styling Tips | Luscious The Label

De lente komt er snel aan en wij kunnen niet wachten om zonder dikke jas naar buiten te gaan. Omdat onze items enorm veelzijdig zijn en vrijwel elk seizoen te dragen zijn, hebben wij hier onze 4 Lente Fashion Styling Tips voor verschillende werk- en vrijetijdsgelegenheden voor je op een rij gezet.

Get inspired!

1. Luna Camel Two-Piece Set

Wanneer draag je het? Lunch op terras met vriendinnen

chique-lente-outfit-two-piece-set-luna-camel-crop-top-wijde-hoge-broek

De Luna camel two piece set is gemaakt van een mooie, kwalitatief hoogwaardige crepe stof. De crop top heeft een off-shoulder design en is voorzien zelfklevende strips aan de binnenkant zodat het niet afzakt. De broek is high waisted, heeft wijde pijpen en zit super comfortabel. Combineer de top en broek apart te combineren met andere items die je in je kast hebt liggen, kan je voor bijna elke gelegenheid een andere look creëren. 

Draag de set met gouden sandalen (plat of met hak), gouden sieraden en een bruine handtas. Goud- en bruintinten passen uitstekend bij de Luna two-piece set. En vergeet je zonnebril niet, want deze mag uiteraard niet ontbreken op het terras.

Shop de Luna two piece camel set hier

2. Chiara zwarte blouse met plooidetail

Wanneer draag je het? Op kantoor, een meeting buiten de deur of een after-work borrel.

De Chiara blouse is een echte tijdloze staple item voor je garderobe. Ontzettend flattering en veelzijdig door de mooie plooidetails en flap aan de voorkant bij de taille. 

chiara-zwarte-zijdeachtige-blouse-plooidetails-taille-lange-mouw-dames

Casual Chic: Combineer de Chiara met een stoere vegan leren broek, hakken, een witte leren tas en statement sieraden.

business-chic-styling-tip-kantoor-look-chiara-zwarte-blouse-kimberly-rok-grote-tas-hoge-hakken
Business chic: De Chiara blouse staat fantastisch met een strakke kokerrok zoals de Kimberly bandage rok, een grote schoudertas voor je laptop en klassieke pumps. Voeg nog een paar oorbellen toe om je look af te maken.

Shop de Chiara en Kimberly bandagerok

3. Nathalie paarse bandagejurk

Wanneer draag je het? Naar een bruiloft, een feestje of de club

Deze jurk is een echte eye-catcher. De opvallende kleur, lengte van de jurk en de open rug maken deze jurk uniek. Net als onze andere bandage items bevat de stof veel stretch en worden jouw curves geaccentueerd.  

hoe-stylen-paarse-bandagejurk-club-uitgaansjurk-zwarte-hakken-zebraprint-tas

Combineer de jurk met zwarte pumps met veters. Door de veter om je been te binden, creëer je een speels effect. Voeg een klein handtasje met print toe, mooie strass oorbellen en je bent helemaal ready om de club onveilig te maken. 

hoe-stylen-paarse-bandagejurk-bruiloftgast-gouden-hakken-oorbellen

Wil je de jurk naar een bruiloft aan, draag het dan met gouden sandaaltjes, een opvallend tasje en gouden oorbellen. De gouden items maken je look net iets chiquer. 

Shop de Nathalie hier 

4. Mix & Match onze bandage items

Wanneer draag je het? Waar je maar wilt!

De Jaimie crop top, Kim crop top, Kimberly rok & Kendall broek zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, caramel & army. Deze items kan je eindeloos met elkaar combineren, waardoor je veel verschillende looks kan creëren. 

Match de Kendall broek met de Kim crop top en sneakers voor een sportieve, stoere look zoals hieronder. Dit is de ideale outfit als je gaat shoppen. Het zit namelijk super lekker. 

kendall-broek-kim-crop-top-bandage-two-piece-set-army-legergroen-hoge-kwaliteit-luscious-the-label

Uiteraard kan je Kim crop top ook dragen met de Kimberly rok en pumps. Deze monochrome outfit kan je aan tijdens een etentje of naar kantoor met een mooie blazer. 

kendall-broek-kim-crop-top-kimberly-bandage-two-piece-set-kokerrok-camel-kwaliteit-luscious-the-label

Shop alle bandage items hier

Welke outfit zou jij willen? Volg ons op Instagram voor nog meer styling tips.

Laat een comment achter

Let op, comments moeten eerst goedgekeurd worden