De 2 Mooiste Blazerjurken 2022: Khloe & Kourtney

De blazerjurk blijft in populariteit groeien, ook in 2022. Op dit moment wordt er meer dan 12,000 keer naar "blazerjurk" op Google gezocht elke maand, alleen al in Nederland...
De 'jasjesjurk' is ontzettend gewild en staat chic en classy bij elke vrouw. Je vindt deze jurk zowel in oversized varianten, als in strakke bodycon versies.

Lees verder om meer te weten te komen over dit prachtige model jurk.

 

Wat is een blazerjurk?

Je herkent de blazer jurk aan de diepe V-hals met grote reverskraag, (meestal) lange mouwen, haak- of knoopsluiting aan de voorkant en schoudervulling.

De lengte is mini waardoor ze extra verleidelijk staat met hakken.

Een blazerjurk is de ideale toevoeging aan je garderobe voor wanneer je een extra sophisticated en classy look wilt om aan te trekken naar een feestje of evenement.

Je voelt je gelijk een boss lady door de zakelijke maar tegelijkertijd sexy uitstraling.

Stylingtip voor Blazer Jurken

Draag de mini Blazer jurk met een paar mooie pumps of hoge sandalen met touwtjes die je om je enkel bindt voor een speels effect. Voeg nog een kleine clutch of schoudertas toe en een paar grote statement oorbellen, et voilá!

De witte Khloe Blazer jurk is gemaakt van luxe crepe stof, is volledig gevoerd en de taille wordt geaccentueerd door het corset en de baleinen.

 

 

 

Liever een zwarte? De Kourtney Blazer dress heeft ook een diepe V-hals, schoudervulling en prachtige stof, maar in tegenstelling tot de Khloe heeft deze jurk ook een prachtig doorschijnend mesh detail in de taille met haaksluiting.

Draag de Kourtney corset blazer jurk met pumps of dress down met stoere zwarte chunky boots en grote handtas voor een echte boss babe outfit.

 

 

Vind je deze twee modellen te formeel en wil je liever iets meer casual? Dan is de Leila corset jurk met capuchon een superleuke optie om te dragen met sneakers of laarzen.

leila-corset-capuchon-dress-jurk-mini-bandage-stof-zwart 

Welke blazerjurk zou jij kiezen; wit? Of liever zwart met mesh?

 

Meer jurken zien? Ontdek & shop alle top kwaliteit jurken van Luscious The Label hier.


Laat een comment achter

Let op, comments moeten eerst goedgekeurd worden